Cris heeft een eigen kijk op mode en heeft uitsluitend een aanbod voor mannen, die te omschrijven valt als: innovatief, onderscheidend en modern met daarnaast altijd veel oog voor kwaliteit.

Na net geen 20 jaar op de Mariaplaats gezeten te hebben gezeten moest de mannenmode zaak cris verhuizen naar een nieuwe locatie. Deze nieuwe plek is om de hoek gevonden in de voormalige kinderspeelgoedwinkel Pims Olifant op de Springweg 7A, schuin tegenover Zolamanola.

Op de nieuwe plek moest er vooral een winkel worden gecreëerd worden waarin de collectie weer ruim getoond kon worden, er voldoende (dag)licht binnen zou zijn en er ruimte zou zijn om rond te lopen, maar ook om nieuwe producten als wijn te presenteren of zelfs voor de klanten te koken.

We hebben getracht de reeds aanwezige kwaliteit van de winkelruimte zichtbaar te maken. Dat zijn de hoogte en de diepte van het oppervlak, maar ook de grote raampartijen of de niet langer verborgen terrazzo vloer. De door ons ontworpen interieuronderdelen en materialen benadrukken die ruimtelijke kwaliteit.

Door de herontdekte kwaliteit van de ruimte in combinatie met het ontwerp van een aantal elementen is het potentieel van de winkelruimte verhoogd.

c r i s mannen